Dagelijkse verzorging
Dagelijkse inkopen

Welke kleur nagellak kies je voor je teennagels in de zomer?

  |   Leestijd: 5 min.   |   Categorie: algemeen

Zodra de zon zich vaker laat zien, worden de slippers en sandalen weer uit de kast getrokken. Het dragen van slippers en sandalen, betekent voor veel vrouwen dat ze hun teennagels weer moeten lakken. Maar welke kleur nagellak kies je eigenlijk voor je teennagels? Wij zetten de mogelijkheden op een rij.

Tip: Wil je weten welke soort nagellak je moet kiezen? Lees dan dit artikel!

Kleuren nagellak voor je teennagels

De keuze is reuze: er zijn trendkleuren, maar ook klassiekers die ieder jaar weer terugkomen. Wij hebben een aantal mooie, zomerse kleuren voor je op een rij gezet.

Tip: Wij leggen uit hoe je zelf je teennagels lakt.

Turkoois nagellak

Turkoois is een frisse kleur die doet denken aan zeewater en tropische stranden. Het is een verfrissende kleur die je look opvrolijkt en perfect past bij zomerse outfits.

turkoois nagellak teennagels

Lavendel nagellak

Lavendel is een zachte en romantische kleur die perfect past warme zomerse avonden. Het is een rustige kleur die verfijning en een beetje mysterie toevoegt aan je look.

lavendel nagellak teennagels

Witte nagellak

Wit staat symbool voor schoon en fris. Het is een ideale kleur voor gebruinde voeten. Bovendien past wit bij iedere outfit en geeft het een nette en verzorgde uitstraling!

witte nagellak teennagels

Zonnig geel of oranje nagellak

Geel en oranje zijn kleuren die goed passen bij de zomer. Het is energiek en opvallende kleur die ideaal is voor een gedurfde zomerse look.

oranje zonnige geel nagellak teennagels

Mintgroen nagellak

Mintgroen is een verfrissende kleur. Het is een trendy keuze die toch subtiel is. Met mintgroen geef je een moderne twist aan je zomerse look.

mintgroen nagellak teennagels

Roze nagellak

Roze is een speelse en opvallende kleur. Het trekt de aandacht en geeft een jeugdige uitstraling.

roze teennagels nagellak

Koraal nagellak

Koraal is een mix tussen rood en oranje. Het is een levendige kleur die opvalt zonder fel te zijn. Koraal past bij zowel de lichte als de gebruinde huid en geeft een instant zomers gevoel!

koraal nagellak teennagels

Waar koop je nagellak?

Nagellak koop je bij de grotere supermarkten, bij de drogist, bij een nagelgroothandel of online in een van de vele webshops. Bekende merken zijn onder andere Essie, Rimmel, Herome en OPI nagellak. En wie goed zoekt, kan altijd wel een mooie nagellak aanbieding vinden.